Even voorstellen

Ik zal mezelf even voorstellen, ik woon in Usquert (dat is vier km vanaf de Waddenzee) en ben getrouwd met Willem en heb twee katten en een hond. Mijn hobbys zijn motorrijden, tekenen en uiteraard de schietsport.
Sinds 1989 ben ik binnen de sport actief en wel bij de schietvereniging SV Martini te Groningen.
De eerste jaren was ik een enthousiaste schutter in de geweerdiscipline, schoot ook mee met wedstrijden in onze regio. Het was jammer dat er toen heel weinig dames deelnamen aan wedstrijden, je schoot dus eigenlijk altijd tegen jezelf. Gelukkig is dat nu anders.

Nadat een bestaande knieblessure weer ging op spelen en het schieten niet meer ging ben ik me gaan richten op het trainen van de schutters.
Na het behalen van mijn KNSA WOK diploma in 1997, ben ik in 1999 begonnen aan de opleiding voor KNSA basistrainer.
Hierin vond ik zoveel plezier dat ik in 2000 gelijk door ben gegaan voor KNSA Trainer-A geweer. Ik vond het prachtig! Ok het was hard werken, thuis en in Arnhem, maar de moeite waard en behaalde mijn diploma.
In 2001 werd ik door de KNSA gevraagd om door te gaan voor KNSA Trainer-B geweer. Zo gevraagd zo gedaan en aan het eind van 2001 behaalde ik mijn diploma.
Na een periode van alleen trainingen geven in onze regio kwam in 2003 de vraag om de opleiding basistrainer te gaan doceren Dit doe ik nog steeds en daar heb ik een hoop lol en plezier in.

Door het behalen van mijn A- & B-trainers diploma ben ik ook examens af gaan nemen bij de basis- en A-trainers, hierbij trek je het hele land door. Ook dit doe ik nog steeds.
In 2007 werd ik gevraagd om op Schietsport Totaal de workshop Geweer te gaan geven, dit was geweldig om te doen. In 2007 heb ik tevens mijn diploma Wedstrijdleider behaald.
Dit jaar ben ik dus gevraagd om regiotrainer van regio noord te worden Dit was wat ik wilde bereiken toen ik met mijn trainersopleidingen begon, dus na even nadenken heb ik ja gezegd.


KNSA regiotrainer geweer Noord